It's a war in my mind▲

Ligger och kollar på Grown Up 2! Älskar verkligen 1'a och 2'an verkar lika bra! Ligger även och väntar på mat! Till kvällsmat blir det fläsfilé och hasselbakspotatis och i morgon väntas det jul-klapps shopping i kupolen!
 

 
 

Dansshow - 2013▲

Båda showerna gick väldigt bra tror jag! Hoppas ingen såg att jag halkade till under den andra showen... 
Nu är det jul ''paus'' sen börjar vi v.4 igen! och då dansar jag både street dance och i en ny grupp där jag kommer dansa jazz med rekvisita typ käppar, hattar, stolar m.m!
 

                                            Det är lite blandade bilder några från genrepet, showen, insläppning och backstage!
 
 
 
 
 
 
 
 

Tjockkorv och pommes ▲

Kanske inte den mest 'graciösa' maträtt men det är alltid gott med något enkelt! Valde att steka på  några korvar och fritera pommes + några klyft potatisar till mig och pappa som kvällsmat. Mamma var och jobbade och detta inlägg skriver jag nu, ganska sent jo jag vet. Men jag har gjort lite andra grejer istället. Jag har packat dansväskan då det är show i morgon, jag har även försökt stretcha mina ben så jag inte har värk i morgon! 
 
Jag kommer ha med mig min kamera så ni kommer få se lite 'backstage' bilder, innan sminkning och allt sådant och självklart kommer ni få se bilder från själva showen. Får se vad det blir för bilder då det är min pappa som ska fotografera!
 

 
 
 
 
 

Matbloggstoppen