28/4▲

Varit otroligt varmt idag och trodde håret mitt skulle börja brinna haha. Förutom att jag beställt ett par espadrillos som jag skrev tidigare om så skippade jag lunchen i skolan och gjorde iordning något mycket godare hemma. Stekte lite bacon, kokade spaghetti och gjorde en liten kladdkaka till efterrätt, 100 % bättre än skolmaten. 
 
I morgon har jag nationella uppsats i Engelska direkt på morgonen. Tycker det är fett onödigt att jag behöver göra det igen eftersom jag redan gjort det i 9'an. Dans på kvällen och på onsdag så ska jag vara med kompisar och fira valborg!
 

 
 
 
 
 
 

Espadrillos▲

Har kikat på ett par espadrillos ett tag och har bollat mellan om jag ska köpa "modellen" OAS eller TOMS men det blev ett par OAS. Om jag eventuellt åker till Stockholm i juni kanske jag köper med ett par TOMS hem också!
 

 
 
 

So fruity▲

Har aldrig i hela mitt liv tyckt om att äta frukt speciellt bananer, äpplen, apelsiner m.m. (förutom i paj) Men har börjat tycka om frukt allt mer och mer. Ser överallt bilder på härliga fruktfat, så tänkte att jag skulle fixa ett igår. Köpte kiwi, jordgubbar, fikon, passionsfrukt och stjärnfrukt (carambola). Allt var så himla underbart! 
 

 
Ska göra ett till snart tänkte dela en kokosnöt eller annans och fylla upp med bär!
 
 
 
 
 

Matbloggstoppen