Turn out the lights ▲

I morgon är min sista jobbar dag. Mitt höstlov hittills har jag inte bara spenderat till mestadels i sängen utan från och med i onsdags så har jag jobbat där jag sommarjobbade nämligen på Morgårshammar. Tycker de är kul att jag går Samhäll - Media men får jobba med någon som jag inte ens får lära mig på min inriktning vilket mer är inriktat för de som går på ekonomi linjen.. men.. men jag får ju iallafall betalt!
 
Annars så har de varit toppen i Varberg med roligt sällskap och massa nya fina inköp. Kommer filma min Gekås/Ullared haul nu i helgen för jag har köpt en Peak Performance jacka men den var på tok för stor så ska byta storleken till en S/XS istället! Kan ju spoila att en av sakerna jag köpte på Gekås var en sådan fin ljusslinga som nu hänger runt min klädställning!
 

 
 
 
 
 

Ullared - Gekås▲

Blev en tripp till Ullared/Gekås idag och handlade upp ett studiebidrag ca. 1044kr blev de för mig fast egentligen inte blev 750kr för köpte någon elektrisk fotfil åt Ida som kostade 299kr men annars köpte jag lite smått och gott som jag ska visa upp i en Ullared haul video senare i veckan!
 

 
 
 

Love in a box ▲

Blev kina mat för resten av familjen idag och jag tog sushi. För övrigt så sitter vi alla nedpressade i Fridas soffa och väntar på att en film ska börja på kanal 4.  Annars så fick jag en gratis skidjacka idag från Burton i turkos blått den var jättefin och supervarm så kommer väl svettas ihjäl i den haha!!
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Matbloggstoppen