Ingen rubrik ▲

Fett chill med att sluta 14:15 idag då jag slapp ha naturvetenskap eftersom jag var klar med mitt arbete! Gick ner på stan med Sofia och Hanna. Sen Solade jag och Sofia i 20 minuter sen körde vi allihopa individuella pass på gymmet. Jag körde intervaller på bandet idag och det går bättre och bättre!
 

 
 
 

Kamda ▲

Vill tipsa er som är trötta på era kameror att pimpa den! Jag hängde på ett "smycke" en liten voodoo docka på min men tyvärr så ramlade den av så jag kastade den. Men jag har haft min kamera i kanske 2 år nu och tänkte köpa ett nytt kamera band. Helst något med färg så min kamera blir "fab". Tänkte bara tipsa om sidan KAMDA som har jätte bra och billiga grejer jag brukar beställa saker därifrån! Alla mina uv-filter, motljusskydd, ögonmusslor kommer därifrån har även köpt mitt batterigrepp därifrån.
 

 
 

Paulúns Granola ▲

Äter denna granola så ofta jag kan antingen till frukost om jag har lust eller till mellanmål. Älskar den! Har granolan med hasselnöttern, nypon och dadlar. Älskar den! Lite segt att tugga dock och därför blir det ganska drygt att äta efter ett tag men det är meningen att man ska ta små portioner siddu.
 
Åt en skål med granola och yoghurt + en kopp varmchoklad till frukost så jag kan orka med Engelskan nu på morgonen!
 

 
 

Matbloggstoppen