Turn out the lights ▲

I morgon är min sista jobbar dag. Mitt höstlov hittills har jag inte bara spenderat till mestadels i sängen utan från och med i onsdags så har jag jobbat där jag sommarjobbade nämligen på Morgårshammar. Tycker de är kul att jag går Samhäll - Media men får jobba med någon som jag inte ens får lära mig på min inriktning vilket mer är inriktat för de som går på ekonomi linjen.. men.. men jag får ju iallafall betalt!
 
Annars så har de varit toppen i Varberg med roligt sällskap och massa nya fina inköp. Kommer filma min Gekås/Ullared haul nu i helgen för jag har köpt en Peak Performance jacka men den var på tok för stor så ska byta storleken till en S/XS istället! Kan ju spoila att en av sakerna jag köpte på Gekås var en sådan fin ljusslinga som nu hänger runt min klädställning!
 

 
 
 
 
 

Isabelle Lindgren skriver:

Hejsan, du kommenterade mitt inlägg om att beställa på Ebay. det spelar ingen roll om du skriver i .com eller .se. Det är fortfarande samma sida. Jag var först också jätte orolig att beställa därifrån. Det kan ta tid innan man får hem sakerna man beställt men dom kommer till slut. Ebay har även en policy där om inte sakerna kommer så får man pengarna tillbaka. Ett tips innan du beställer sakerna så kolla på alla användare, om dom tex har fått bra betyg och så står det hur säkra dom är på att skicka hem sakerna till en etc. Jag hoppas du fick svar på din fråga. Om det är något annat är det bara att fråga!!


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar

Matbloggstoppen